Arhivă articole

Salau la cuptor

17.04.2013 10:13
Ingrediente: - salaul intreg (aprox. 1 kg) sau rondele - 4-5 rosii - 10 catei usturoi - 2 cepe mari - 1 lamaie - patrunjel - 100-150 ml suc de rosii - piper - sare - cimbru - 100 ml vin alb demisec         Mod de preparare: La salaul intreg se indeparteaza capul si...

Saramura de caras

17.04.2013 10:12
Ingrediente     * 2 kg caras, să fie mai mare(700 g bucata)     * 5-6 rosii foarte coapte     * 3  ardei grasi     * 2 ardei iuti iuti     * 1,2  l apa     * Sare, piper dupa gust    ...

Scrumbie la cuptor

17.04.2013 09:25
  Ingrediente: 5 scrumbii   1 ceapa taiata rondele   2 fire usturoi proaspat   1 lamaie taiata felii   8 rosii cery    1 morcov taiat rondele   cimbru proaspat   cateva fire de rozmarin   1 pahar de vin alb   zeama de la...

Scrumbie marinata

17.04.2013 09:24
  Ingrediente: 2 kg scrumbie 2 morcovi 2 cepe 1 pumn sare grunjoasa 400 ml otet 1 l apa 5 foi de dafin 1 lingura piper boabe Mod de preparare: Se curata,se spala si se taie rondele scrumbia(cu cat sunt mai subtiri cu atat se marineaza mai repede).morcovul si ceapa se...

Saramura de scrumbii

17.04.2013 09:24
  Ingrediente: scrumbie ( 4 bucati) sare gronjoasa  Pentru saramura: 3-4 catei usturoi un ardei iute patrunjel marar delikat 300 ml. apa Mod de preparare:     Scrumbia se curata , se spala si se cresteaza din aproape in aproape pentru ca oasele sa se...

Frigarui de somotei

17.04.2013 09:21
Ingrediente: 1 kg de somotei, sare, ulei, suc de lămâie, pătrunjel, 100 g slănină cu boia, 2 cepe mijlocii. Preparare:Peştele se curăţă, se eviscerează, se spală, se taie în bucăţi de circa 5 cm. Se îndepărtează capul, coada şi aripioarele, oprindu-se numai fileuri. Bucăţile de peşte se ţin o...

Saramura de peste

17.04.2013 09:17
Ingrediente: peşti de circa 150-200 g fiecare (biban, roşioară, caras etc) după numarul comesenilor, 4 roşii, ardei iuţi, sare, cimbru. Preparare:Peştii se curăţă de intestine însă nu şi de solzi, se spală bine şi se lasă să se zvinte. Ii frigem fie pe un grătar, fie pe o tablă nesmăltuiţă, pe care...

Crap la cuptor

17.04.2013 09:15
Ingrediente: Un crap de 1,5 kg.        3 linguri de ulei, un pahar de vin alb, 3 cepe, doi       catei de usturoi, doua foi de dafin, 5 boabe de piper,       o lingura de bulion de rosii,...

Bors de peste

16.04.2013 16:05
  Ciorba de peste `Dunarea`          Ingrediente:                               1 kg 1/2 de peste,...

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL, editia a X-a, 9 - 18 august 2013

13.04.2013 11:11
Festivalul International de Film Independent ANONIMUL, editia a X-a, 9 - 18 august 2013   Inscrieri 2013           Festivalul de Film ANONIMUL se desfasoara in doua locatii invecinate, din Sfantu...

Elemente: 1 - 10 din 13

1 | 2 >>